logo2020web

Bel Fiore

Deze functionele voortent is een echte all-round voortent die breed inzetbaar is. De Bel Fiore is verkrijgbaar in twee riante dieptes (270 en 300cm); zo creëert u een riante leefruimte. De zijwanden zijn voorzien van uitwisselbare panelen waarvan er een is voorzien van afsluitbaar ventilatiegaas waardoor u de voortent optimaal kunt ventileren. Alle panelen in de voortenten worden aan elkaar geritst middels kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen. Deze ritsen zijn allemaal afgedekt met een overslag tegen regen en de zon. Aan de caravanzijde zijn de aansluitsplitten⁴ voorzien van een rits zodat u gemakkelijk bij het serviceluik van de caravan kan. Dankzij de luxe afspanbanden³ kunt u de voortent gemakkelijk afgespannen.

Ideaal om de Bel Fiore mee uit te breiden is een meshpaneel. Dit uitwisselbare paneel kunt u in beide zijkanten van de voortent ritsen voor een aangenaam klimaat. Dankzij het meshdoek blijven insecten en ongedierte buiten de voortent. 
De Bel Fiore wordt standaard geleverd met: fix-on blokjes (voor een schroefloze bevestiging van de tentogen), 28mm stalen frame (voorzien van Quick-Grip), tent-/framezak, tochtstrook met wielflap en afspanaccessoires.

 

Tentdiepte: 270 en 300cm
Gewicht: circa 26KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: Ocean blue
Materiaal dak: Ten Cate 
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate

* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.