logo2020web

Stagione

De Stagione is een deeltent voor seizoenkampeerders. Dankzij de hoogwaardige afwerking en functionele detailoplossingen voldoet deze deeltent aan alle seizoen eisen. De deeltent heeft een diepte van 2.4 meter en beschikt standaard over raamkleppen met rits. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen. Nieuw is de verstelbare bodemafspanning genaamd Flexspan, u kunt op elk punt de voortent in de grond afspannen, daarnaast is de voortent voorzien van een dubbele slikrand om wateroverlast en vuil tegen te gaan. De deeltent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes, raamkleppen en een stormbandpakket.

 

Dak
Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

 

Voorwand
Extra deur links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

 

Zijwand
Elk zijpaneel is voorzien van een raam op de achterzijde van de zijwanden zitten 24uurs ventilatiepanelen deze zijn volledig afsluitbaar. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd. De deur zit aan de caravanzijde links en rechts.

 

Frame
28mm stalen frame voorzien van power-grip zodat u uw deeltent gemakkelijk op spanning kunt brengen. Vanaf de 440cm brede versie 2 extra 28mm dakliggers. Voor wie een 28mm frame nog niet sterk genoeg bestaat er een keuze voor een 32mm stalen power-grip frame. Wij raden aan om vanaf maat 440cm 2 extra staanders in het front te plaatsen.

 

Tentdiepte: 240cm (excl. Pet luifel)
Gewicht:
circa 33KG (v.a. maat 1)

Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs (Print dak)
Materiaal dak: Ten Cate 260grams WM-19
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate 240grams WR-18 in combinatie met 260grams WM-19


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Een ideale zijluifel tegen de regeninslag die d.m.v. pees aan het dak gekoppeld zit en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom. U kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.